Wild West Online: de eerste Gameplay Trailer

Wild West Online

De makers van Wild West Online hebben een trailer online gezet waarin voor het eerst gameplay getoond wordt. De video bevat uitleg van de makers bij de beelden die getoond worden. 

Wild West Online is een game die een aantal maanden geleden ineens opdook. Het is een game die begon als een kickstarter project, maar later toch geld kreeg van zijn investeerders. De game wordt gemaakt door 612 games en is op dit moment in ontwikkeling. Vandaag hebben de makers de eerste gameplay trailer online gezet. In deze trailer worden verschillende aspecten van de game getoond en uitgelegd.

Gameplay

De game is een MMO, die zich volledig afspeelt in het Wilde Westen. Je speelt zelf een cowboy en kan met bijna alles in de wereld communiceren. Je moet echter wel opletten wat je doet, want als je te veel slechte acties uitvoert kun je op de Most Wanted lijst eindigen. Er komt dan een bounty op je hoofd te staan en andere spelers zullen deze proberen te bemachtigen. In de video laten de makers zien hoe ze als een team van twee een bounty claimen van een Wanted speler. De game bevat voor de rest standaard MMO elementen. Er is fast travel mogelijk tussen specifieke punten, er kan gecraft worden en je kunt je eigen karakter customizen. Het is nog niet bekendgemaakt wanneer de game precies gereleased zal worden, maar dit zal in ieder geval in 2017 zijn.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek