WildStar Free-to-play Launch

WildStar gaat vanaf VANDAAG Free-to-play. Met een mooie launch trailer die een aantal uur geleden op YouTube is gekomen is WildStar officieel gratis vanaf nu.
Dus ga naar die site, download en vergeet natuurlijk niet de rest van dit artikel te lezen..!

Om dit te openen hebben wij voor jullie allereerst de launch trailer:

WildStar is een MMO game met een Sci-Fi tintje eraan, Speel als een aantal classes en laat de rest van de wereld zien wie jij bent. Eerst moest je voor de game betalen, maar wat gaat er allemaal veranderen nu dat de game volledig gratis is? Op de website van Wildstar hebben ze een soort ‘Q & A’ gehouden, zodat de meest gestelde vragen beantwoord zouden worden, hier zijn een aantal weetjes uit gekomen:

  • Zal de game Pay-to-win worden? NEE, WildStar bied in hun cashshop alleen maar Cosmetic en Experience bonussen aan, zoals Guild Wars 2 dat ook doet.
  • Als je een al-betalende speler bent, en je hebt bijvoorbeeld nog twintig dagen gametime gekocht, krijg je het geld van die twintig dagen terug in de cashshop currency.
  • Betalende spelers krijgen ook rewards voor hun loyaliteit, zoals een mount. Op de foto hieronder te zien:
    DJ-snoglug-crab
  • Je kunt wel nog steeds Signature speler blijven als jij dat wilt, hiermee krijg je bijvoorbeeld extra slots in de bank of Auction House.
  • Signature spelers en Free spelers kunnen beide genieten van ALLE content, alleen de signature speler zal hier sneller doorheen komen met Exp bonussen.
  • In PvP zal er geen verschil zijn tussen wie Signature speelt en wie gratis speelt.

Al boven al is de game de volledig gratis, het heeft mooie graphics die een beetje cartoonish zijn en een aantal hele aparte aspecten als het gaat om gameplay en graphics. De game heeft dungeons, raids, PvE, PvP. Eigenlijk genoeg!

Ga jij WildStar halen nu dat hij F2P is? Of ben je misschien al een betalende speler. Laat ons weten wat jij vind!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek