Wildstar organiseert Winterfest Holidays

De iTG Thema Weken zijn begonnen! De feestdagen staan deze keer uiteraard in de schijnwerpers. Niet alleen wij bij intheGame hebben zin in de feestperiode, maar ook de ontwikkelaars van verschillende video games. Zo zal er ook een feestelijke kerstsfeer aanwezig zijn in NCSOFT’s Sci-Fi MMORPG Wildstar!

Wildstar is een tijdje geleden free-to-play geworden, de bestaande gebruikers die loyaal waren hebben natuurlijk een compensatie gekregen omdat zij altijd hebben betaald voor deze MMORPG, maar wil je het spel hedendaags spelen kan dat geheel gratis. Om toch inkomsten te genereren bieden ze verschillende items aan in een ingame shop die je kunt kopen met NCoin, een currency die je kunt kopen voor echt geld. Voor deze NCoin zul je vanaf 16 december 2015 tot en met 1 januari 2016, naast adembenemende deals, ook heel veel kerstgerelateerde items kunnen kopen. Niet alleen met de NCoin, maar ook met de Omnibits en ColdCash kun jij verschillende housing-items, toys, mounts en kostuums voor jouw personage kopen. Het is uiteraard een periode van vreugde en cadeautjes! Die gedachte wil dit event alleen maar versterken met wat het allemaal in petto heeft!

Winterfest Wildstar

Winterfest in Wildstar

De ColdCash is een speciale valuta die alleen tijdens Winterfest Extravaganza verkrijgbaar is door mee toen aan de verschillende public events en daily quests die te maken hebben met deze Winterfest. Tijdens Winterfest zullen alle hoofdsteden als Protostar’s SuperMall-in-the-Sky omgetoverd worden tot een kerstparadijs zodat het er feestelijk uit ziet, en jij in een feestelijke sfeer jouw valuta kunt gaan uitgeven aan allerlei leuke cosmetische spulletjes. Verschillende NPC’s in deze feestelijke gebieden zullen jouw deze valuta cadeau doen als jij ze helpt met alles opzetten voor de feestdagen.

Spelen jullie Wildstar en kijken jullie uit naar deze kerstupdate? Laat ons ook even weten wat jouw favoriete games gaan doen in deze feestperiode! Zijn jullie al klaar voor jullie virtuele cadeautjes?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek