Will Smith krijgt mogelijk de rol van Geest in Live-Action Alladin film

alladin geest will smith

Disney is als een trein bezig om alle oude vertrouwde animatie films uit onze vroege jaren te vertalen naar Live-Action films. Will Smith speelt mogelijk een rol in één van de volgende Live-Action Dinsey films.

Volgens Deadline is Will Smith in bespreking om de rol op zich te nemen. Eerder werd al besproken dat hij mogelijk een rol op zich zou nemen in een Live-Action variant van Dombo, maar hier is niets meer van terecht gekomen. Al hoewel het nog allemaal in een vroeg stadium is, zou het zomaar kunnen zijn dat de stem van Geest zal klinken als Will Smith zodra Alladin in de bioscoop verschijnt.

De originele stem van Geest in de animatie uit 1992 werd ingesproken door Robin Williams.

Benieuwd welke Live-Action films nog meer in ontwikkeling zijn van Disney? Onder andere: Mulan, The Lion King, De Kleine Zeemeermin en een vervolg op de ontzettend succesvolle The Jungle Book van vorig jaar. Onze recensie van The Jungle Book vind je hier trouwens! Op dit moment draait Beauty and the Beast in de bioscoop, met onder andere niemand minder dan Emma Watson, ook wel bekend als Hermelien, in de hoofdrol.

Hoe zou jij het vinden als Will Smith de rol van Geest op zich zal nemen voor de Live-Action film van Alladin? Laat het weten in de reacties!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek