Prijsvraag: Angry Birds Bioscoopkaartjes en hoesjes

Angry Birds header

Angry Birds, een van de bekendste smartphone games die het overal op de wereld goed doet, omdat het zo simpel is, maar toch ook weer zooo verslavend, krijgt een bioscoopfilm! Om dat te vieren, geven wij drie keer twee kaartjes en drie telefoonhoesjes weg!

Maar, waar gaat deze boze vogels film dan precies over? Lees hier de Synopsis:

ANGRY BIRDS: DE FILM speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen.

Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad) en de opvliegende Bomb (Danny McBride), met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn.

Angry Birds film

Wat gaan wij weggeven?

  • 3x twee kaartjes voor de film Angry Bids: De Film
  • 3x telefoonhoesje Angry Birds

Telefoon hoesje

Wat moet je hier voor doen?

  • Like inthegame op Facebook.
  • Deel deze actie via Facebook.
  • Laat in een reactie achter welke Angry Birds game of spin-off jij het leukste vindt!

En hier even de trailer:

Angry Birds: De Film draait vanaf 18 mei in de bioscoop als Engelstalige versie, en Nederlandstalige versie, in 2D en 3D. Deelname aan deze prijsvraag is mogelijk tot 12:00, 23 mei. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk de winnaars bekend maken en er voor zorgen dat de prijsjes jullie kant op vliegen. Meer informatie over de nieuwe Angry Birds film? Bekijk het op de officiële website: www.angrybirdsfilm.nl.

Angry Birds™ & © 2016 Rovio Entertainment Ltd and Rovio Animation Ltd. All Rights Reserved.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek