Win de officiële Mad Max Magnum Opus

Om de aanstaande lancering van de Mad Max game te vieren heeft Warner Bros Interactive Entertainment een competitie om te watertanden gestart. Je kunt namelijk je eigen in-game, volledig weg-legale Magnum Opus winnen. De Opus staat ook wel bekend als een Mustang Fastback V8 uit ’67. Tevens is deze volledig gestyled om op te gaan in de Mad Max game, de ultieme overlevingsmachine.

Om deze ultieme machine te kunnen winnen hoef je niet veel te doen, Warner Bros geeft iedereen de kans om mee te doen. Het enigste wat je moet doen is een minigame spelen op winthecar.madmaxgame.com en deelnemen aan de content op de website. Door deel te nemen aan de officiële Mad Max sociale media en deze te verwijzen onder #Bravethewasteland. Nadat je deze interactie voltooit hebt zul je net als de vele anderen, kans maken om te winnen. Vanaf 17 juli kun je meekijken met acht zogeheten ‘webisodes’ welke wekelijks zullen worden uitgebracht, waarin jij de bouw en realisatie van deze iconische machine kunt volgen.

Als extra op de competitie worden elke week meerdere deelnemers geselecteerd en toegevoegd aan een bonus win ronde, waarmee er Mad Max game goodies gewonnen kunnen worden. Blijf op de hoogte van de vorderingen met Mad Max de game. Als voorproefje wat je kunt winnen staat hieronder de Magnum Opus, Mustang Fastback ’67 afgebeeld. De game zal enkel te spelen zijn in een post apocalyptische singleplayer. Maar net als andere soortgelijke games zal ook Mad Max een grote open wereld bevatten waar elke gamer zijn wildste fantasieën kan laten gaan.

Magnus-Opum-1024x576

 

Bekijk ook bij ons de Mad Max Magnum Opus extended trailer:

Mad Max is beschikbaar vanaf 4 september 2015 voor, PC, PS4 en Xbox One.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek