SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Windows 10 RTM komt donderdag, screenshots gelekt

Windows 10 Wallpaper HD

Windows 10 zal pas officieel op 29 juli gelanceerd worden, maar het besturingssysteem van Microsoft word nu al naar de fabrikanten gestuurd. Zodat deze de Release To Manufacturer (RTM) build tijdig op hun systemen kunnen installeren, in deze fase worden ook de uiteindelijke DVD’s gebrand.

De RTM zal naar verwachting donderdag verschijnen. Er zijn trouwens al de nodige screenshots uitgelekt van build 10163. Mocht je deel uitmaken van de zogenaamde slow ring en dus al een tijdje vastzitten op build 10130, dan kun je nu alvast de een-na-laatste versie 10162 downloaden. Die is namelijk als ISO beschikbaar gesteld.

 

Windows10 RTM img01 Windows10 RTM img02 Windows10 RTM img03

 

 

Geniet van fantastische, nieuwe functies en een vertrouwde omgeving waarin je je al direct een ervaren gebruiker voelt. Daarnaast houdt Windows 10 je up-to-date en is je pc veiliger door de ingebouwde beveiligingsfuncties. De upgrade-versie is snel en eenvoudig en je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je documenten.

Download de upgrade op tijd want dit gratis aanbod is tijdelijk.* Meld je nu aan voor je upgrade.

*Informatie over Windows-aanbiedingen

Ja, het is gratis! Deze upgrade-aanbieding omvat een volledige versie van Windows 10, het is geen proefversie. 3GB download; standaard datatarieven gelden. Deze gratis upgrade naar Windows 10 dien je binnen één jaar na beschikbaarheid te downloaden. Je hebt dan gratis Windows 10 op je apparaat. De Windows 10 Upgrade geldt voor in aanmerking komende apparaten met Windows 7 en Windows 8.1 (inclusief apparaten die je al hebt). Er gelden bepaalde hardware/software-vereisten en de beschikbaarheid van functies kan per apparaat en markt verschillen. De beschikbaarheid van de Windows 10 Upgrade voor Windows Phone 8.1-apparaten varieert per hardwareleverancier of telecomprovider. Apparaten moeten op internet zijn aangesloten en Windows Update moet zijn geactiveerd. Er gelden mogelijk ISP-tarieven. Windows 7 SP1 en Windows 8.1 Update zijn vereist. Enkele versies zijn uitgesloten: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise en Windows RT/RT 8.1. Klanten met Active Software Assurance in volumelicenties kunnen profiteren van zakelijke upgrade-aanbiedingen die buiten de normale upgrade naar Windows 10 vallen. Bezoek de website van de fabrikant of de Windows-pagina met Specificaties voor informatie over compatibiliteit en andere belangrijke informatie over de installatie. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt. Voor updates kunnen mogelijk aanvullende vereisten gaan gelden. voor informatie over compatibiliteit en andere belangrijke informatie over de installatie.

Gerelateerde berichten

Over: owning

|PHP|HTML|CSS|PC GAMER|BATTLEFIELD FAN|Hardware Junkie|

Dit vind je misschien ook leuk...

 • LightSix

  draai nog altijd lekker op 7 mocht ik er ooit een keer zin in hebben komt 10 er wel een keer op te staan.

  • Windows 10 is enkel het eerste jaar gratis te downloaden.

 • Heb Windows 8.1 en ben er helemaal klaar mee!
  Met smacht te wachten op 29 juli, ben benieuwd…

  • Ik heb juist helemaal geen problemen met Windows 8.1. In ieder gevel niet zodanig dat ik er last van heb. Er blijft wel is een update hangen.. Hoort erbij toch?

   • Dat wel maar bij werkte het halve systeem nog maar, echt raar. Nog nooit zoiets meegemaakt.
    Gelukkig werkt nu wel alles weer nadat ik mijn laptop heb terug gezet naar de fabrieksinstellingen.

    • Misschien is juist Windows 10 dan iets voor jou en draait je PC er beter op, ik zou het is proberen als ik jou was.
     Windows 10 staat bij mij klaar om geïnstalleerd te gaan worden in ieder geval. Als het niet werkt kan ik het altijd weer terug zetten naar Windows 8.1.

     • Ik heb hem ook al gereserveerd staan. Tijdens mijn vakantie zal ik de activeringscode in mijn mailbox ontvangen. Na mijn vakantie zal ik Windows 10 meteen installeren.

 • Betrokken lezer

  Ben overgestapt naar OSX Yosemite Apple in januari van dit jaar, na jaren Windows te hebben gebruikt, ik verkeer nog steeds in een tweestrijd zal ik terug gaan naar Windows of moet ik blijven inversteren in mijn kennis naar Apple sommige dingen zijn beter maar ook heel veel slechter als Windows vind ik

  • Kan ik niet over meepraten, ben een Windows gebruiker en heb weinig gewerkt met Apple. Hoor wel dat het steeds minder word nu de beste man er niet meer is.
   Of Windows 10 een succes word moet nog blijken, zal mij in ieder geval benieuwen welke functies ze ditmaal weer uitgeschakeld hebben voor de gebruiker? Zal wel een kwestie van wennen zijn denk ik.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk