Windows 10 RTM komt donderdag, screenshots gelekt

Windows 10 Wallpaper HD

Windows 10 zal pas officieel op 29 juli gelanceerd worden, maar het besturingssysteem van Microsoft word nu al naar de fabrikanten gestuurd. Zodat deze de Release To Manufacturer (RTM) build tijdig op hun systemen kunnen installeren, in deze fase worden ook de uiteindelijke DVD’s gebrand.

De RTM zal naar verwachting donderdag verschijnen. Er zijn trouwens al de nodige screenshots uitgelekt van build 10163. Mocht je deel uitmaken van de zogenaamde slow ring en dus al een tijdje vastzitten op build 10130, dan kun je nu alvast de een-na-laatste versie 10162 downloaden. Die is namelijk als ISO beschikbaar gesteld.

 

Windows10 RTM img01 Windows10 RTM img02 Windows10 RTM img03

 

 

Geniet van fantastische, nieuwe functies en een vertrouwde omgeving waarin je je al direct een ervaren gebruiker voelt. Daarnaast houdt Windows 10 je up-to-date en is je pc veiliger door de ingebouwde beveiligingsfuncties. De upgrade-versie is snel en eenvoudig en je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je documenten.

Download de upgrade op tijd want dit gratis aanbod is tijdelijk.* Meld je nu aan voor je upgrade.

*Informatie over Windows-aanbiedingen

Ja, het is gratis! Deze upgrade-aanbieding omvat een volledige versie van Windows 10, het is geen proefversie. 3GB download; standaard datatarieven gelden. Deze gratis upgrade naar Windows 10 dien je binnen één jaar na beschikbaarheid te downloaden. Je hebt dan gratis Windows 10 op je apparaat. De Windows 10 Upgrade geldt voor in aanmerking komende apparaten met Windows 7 en Windows 8.1 (inclusief apparaten die je al hebt). Er gelden bepaalde hardware/software-vereisten en de beschikbaarheid van functies kan per apparaat en markt verschillen. De beschikbaarheid van de Windows 10 Upgrade voor Windows Phone 8.1-apparaten varieert per hardwareleverancier of telecomprovider. Apparaten moeten op internet zijn aangesloten en Windows Update moet zijn geactiveerd. Er gelden mogelijk ISP-tarieven. Windows 7 SP1 en Windows 8.1 Update zijn vereist. Enkele versies zijn uitgesloten: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise en Windows RT/RT 8.1. Klanten met Active Software Assurance in volumelicenties kunnen profiteren van zakelijke upgrade-aanbiedingen die buiten de normale upgrade naar Windows 10 vallen. Bezoek de website van de fabrikant of de Windows-pagina met Specificaties voor informatie over compatibiliteit en andere belangrijke informatie over de installatie. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt. Voor updates kunnen mogelijk aanvullende vereisten gaan gelden. voor informatie over compatibiliteit en andere belangrijke informatie over de installatie.

Over: owning

|PHP|HTML|CSS|PC GAMER|BATTLEFIELD FAN|Hardware Junkie|

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek