Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  17 uur ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  7 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago

Advertentie

Winter wonderland update voor DiRT Rally

Winter wonderland

Voor DiRT Rally heeft Codemasters een nieuwe update klaar staan. Winter Wonderland zal een nieuwe dimensie toevoegen aan de game. Het is tevens de laatste “grote” update die voor de Early Access van DiRT Rally zal worden uitgebracht. Het is de bedoeling van Codemasters om de game volgend jaar als “volwaardig” uit te gaan brengen voor de PC.

Winter Wonderland geeft de game een soort van Kerst sfeer. Zo zou je het kunnen brengen. Eigenlijk zorgt de laatste nieuwe update voor winterse spektakel. Het wordt eindelijk mogelijk om op ondergesneeuwde bospaden in de Zweedse bossen te crossen. Naast de bossen van Zweden worden er ook twee nieuwe wagens toegevoegd aan het spel. De Volkswagen Polo en de Hyundai Rally. Beide worden in het spel toegevoegd aan de 2010 klasse.
Codemasters heeft gekozen voor beide wagens na verschillende verzoeken vanuit de community. Zo werd de Hyundai Rally veel aan gevraagd. En diegene die de Rally Sport een beetje volgt weet gewoon dat de Polo dit jaar een zeer succesvol jaar heeft gehad in de Rally’s .

DiRT Rally kan waarschijnlijk als een van de eerste games gezien worden die voor en door de community gemaakt is. Vele game ontwikkelaars beroepen zich vaak op hun community omtrent het updaten van games. En voor eventuele nieuwe content voor games. Echter is Codemasters de enigste die ook daadwerkelijk alle wensen van de community in DiRT Rally probeert te stoppen. En hiervan is Winter Wonderland een goed voorbeeld. De vraag om te kunnen crossen in de bossen op besneeuwde en gladde bos paden was groot, en Codemasters speelde hier op in. DiRT Rally is een van de beste race games van de afgelopen tien jaar. En laten we hopen dat Codemasters dit blijft doen zodra DiRT Rally uit de Beta versie gehaald wordt.

Codemasters heeft op haar blog aangegeven dat zowel de Volkswagen Polo en de Hyundai Rally tijdens daily events uit te proberen zijn.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek