Wipeout Omega Collection komt met schitterende beelden

Wipeout komt terug met de Omega-collectie, dankzij de launch later deze week in de Verenigde Staten en Noord-Amerika op de Sony PlayStation 4-console.

Het is een lange tijd geleden en voor fans van de anti-gravity racing-serie komen er nogmaals de mogelijkheid om weer terug te komen in deze futuristische races. Dankzij Dead End Thrills kan hun wachten een beetje beheersbaar worden gemaakt met de prachtige captures die ze hebben gedeeld van de final build van de game.

Als je niet bekend bent met het project, het is een paar jaar geleden begonnen door de industrie veteraan Duncan Harris. In zijn eigen woorden: “Dead End Thrills celebrates the talent of videogame artists and engineers via the hobby of capturing screenshots”. Bovendien worden de screenshots allemaal direct gemaakt zonder enige kunstmatige verbeteringen; Het gaat allemaal om het vinden van de juiste hoek, tenminste als je dat wilt, net zoals in de beste foto’s.

Wipeout: Omega Collection krijgt een fotomodus bij de lancering, zodat een van jullie de kans krijgen om Dead End Thrills te kunnen uitdagen met artistieke shots. Blijkbaar wordt er gebruik gemaakt van een camera die in een baan om de racetrack gaat.

Ontwikkeld door de interne studio Sony XDev, werd Wipeout Omega Collection onthuld tijdens het PlayStation Experience-evenement in december 2016.

Net als Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, bevat Omega Collection drie spellen (Wipeout HD, Fury en 2048) die volledig geremastered worden en met volle HDR ondersteuning, dynamische 4K resolutie en 60 frames per seconde. Met negen modi, zesentwintig unieke tracks en zesentwintig unieke voertuigen, is er genoeg inhoud om het alleen of met vrienden te spelen. (Split-screen lokale multiplayer is beschikbaar in aanvulling op online multiplayer voor maximaal acht spelers).

Als je dit artikel leest met een 4K scherm, hier is een aantal recente 4K @ 60FPS gameplay beelden die op de PlayStation 4 Pro draaien die u kunt bekijken.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek