Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  23 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  23 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  24 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Witcher 3 Blood and Wine 10 tot 15 GB

Blood and Wine Witcher 3

De release van The Witcher 3: Blood and Wine DLC komt steeds dichterbij. Over minder dan twee weken zal de grote expansion uitkomen. Daarom heeft CD Projekt Red meer informatie losgelaten over de expansion. Communite manager Marcin Momot schreef in een tweet dat Blood and Wine zo’n 10 tot 15 GB zal zijn. De file size zal natuurlijk afhankelijk zijn van het platform waarop je speelt.

De Hearts of Stone DLC die in oktober verscheen was 3.5 GB op PS4 en $.73 GB op Xbox One. De page op Steam meldde echter dat zo’n 10 GB aan vrije ruimte nodig was op de harde schijf. Het is geen verrassing dat Blood and Wine zo veel groter is. Deze expansion bevat namelijk veel meer content dan de eerste. CD Projekt Red heeft ook de theme music van de expansion uitgebracht. Deze is al te beluisteren en is gecomponeerd door de music director van The Witcher 3. Blood and Wine zal ook een PS4 limited edition krijgen die voorlopig alleen in de U.S. verkrijgbaar zal zijn. De limited edition zal echte Gwent kaarten bevatten en zal zo’n 30 dollar kosten.

Blood and Wine Witcher 3

De developer liet gisteren ook al een trailer zien waarin het nieuwe gebied van Blood and Wine te bewonderen is. De nieuwe stad, Toussaint, is een vredige en mooie stad. Onder dit decor schuilt echter een monster probleem waar alleen the White Wolf iets aan kan doen. De expansion zal ongeveer 30 uur aan content bevatten. Toussaint zal in grootte gelijk staan of misschien zelfs groter zijn dan Velen en Novigrad. De story line zal ongeveer 20 uur duren.

Er zullen meer dan 90 nieuwe quests komen met 40 nieuwe points of interest. Ook introduceert de expansion een dynamisch systeem dat invloed heeft op de enemies in een gebied. Wanneer vijanden in hun schuilplaats worden omgebracht zullen ze minder voorkomen in omliggende kampen. Daarnaast zullen er meer dan 30 nieuwe wapens, 100 stukken armor en meer dan 20 nieuwe monsters komen. Ook mutations zullen 12 toevoegingen krijgen waaronder enkele spectaculaire critical hit kills. Spelers zullen deze kunnen unlocken in New Game Plus.

 

Blood and Wine zal op 31 mei uitkomen voor PS4, Xbox One en PC.

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek