Witcher 3 Expansion Eerste Screenshots

Witcher 3 krijgt een nieuwe expansion genaamd Blood and Wine, CD Projekt Red heeft de eerste screenshots uitgebracht met natuurlijk wat informatie, de screenshots geven je een beeld van de kleurrijke en vaste wereld die jij zult gaan bezoeken en waar jij veel avonturen zult beleven zodra de expansion released.

Wat je hier beneden ziet is een vooraanzicht van het nieuwe stuk land dat jij zult bezoeken, en jeetje, it looks amazing! Één ding wat in deze game zeker is, is dat het gezien kan worden als één van de mooiste RPG games die bestaat! De expansion zal nieuwe monsters, gebieden, wapens en skills aanbieden. Volgens CD Projekt Red zal het oog voor detail in deze expansion beter zijn dan in de core game, puur om het feit dat ze genoeg tijd hieraan hebben besteed. De expansion zal voor ongeveer 20-30 uur aan gameplay bieden, dit is natuurlijk geheel aan jezelf en op welk tempo jij speelt! Wel zegt dit dus dat deze expansion dubbel zoveel gameplay zal gaan bieden dan de vorige expansion, Heart of Stone.

2976576-witcher3

Marcin Iwinski heeft gezegd dat het daadwerkelijke expansion gevoel bij veel mensen weg is bij de games van tegenwoordig, waarin hij naar mijn mening best wel gelijk heeft. ”Wij willen dit gevoel terugbrengen naar de speler”, zegt hij. Ook vind hij dat de expansion qua aantal uren aan gameplay en de effort die erin is gestopt kan tippen aan veel volledige games. Dus in feite, dat een expansion in deze game, een andere volledige game de grond in trapt. Over de daadwerkelijke gameplay van de expansion is verder nog weinig bekend, het enige wat wij gezien hebben zijn dus daadwerkelijk deze twee screenshots, maar met al het vertrouwen wacht ik met smacht op deze expansion!

2976579-witcher4

Wat vind jij van The Witcher 3 zelf? En kijk jij uit naar de expansion? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek