Witcher 3’s Gwent game komt op alle nieuwe platformen

Gwent The Witcher

In een eerder E3 nieuwsartikel kon je al lezen dat de Gwent game die in The Witcher 3 zit een standalone game krijgt, nu is officieel gemaakt dat hij op alle nieuwe platformen te spelen zal zijn, hiermee bedoelen we dus de: Xbox One, PC en PS4.

Microsoft heeft gisteren op de E3 een briefing gegeven waarin de game werd aangekondigd, maar via een Tweet is nu ook aangegeven dat deze standalone card-game op alle nieuwe platformen uit gaat komen. Dit zal ergens in september gaan worden. De Demo komt sowieso naar de Xbox One en PC, zo laat CD Projekt Red weten.

CD Projekt Red liet op de Microsoft E3 briefing al weten dat ze erg veel e-mails kregen met de vraag naar een standalone Gwent game. Ze laten weten dat deze stiekem al een jaar in de maak was. Hij zal officieel ”Gwent: The Witcher Card Game” gaan heten.

De game bevat een ”full-blown” multiplayer ervaring met een cross-play feature tussen console en PC. Er zal ook een single-player campaign zijn in de game, hoe dit uit gaat pakken is nog niet bekend. Alhoewel de gameplay intact zal blijven zullen de visuals een volledige re-design bevatten speciaal voor de game. Een grote overhaul dus.

In de video hierboven wordt een beetje uitgelegd hoe de gameplay in elkaar zit, ben jij benieuwd naar deze standalone Gwent game? Heb jij Gwent gespeeld tijdens jouw Witcher avontuur? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Vergeet ook zeker niet in ons E3 archief te kijken voor al het E3 nieuws dat momenteel uit is, heb jij dus livestreams gemist? Lees het dan zeker bij ons na!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek