Wolfenstein 2: The New Colossus informatie en screenshots

In Wolfenstein 2 baan je je een weg door een Nazi-gecontroleerde Amerika en is het aan jou om de meest bad-ass leiders van Het Verzet aan je zijde te krijgen. Je zult strijden in iconische plekken waaronder Roswell, New Mexico, New Orleans en post-nuclear Manhatten.

Je hebt beschikking over de meest brute guns en nieuwe abilities om hordes van geavanceerde Nazi en über soldaten omver te blazen. Het verhaal luidt als volgt:

Het is 1961 en jouw moord op Nazi Generaal Deathshead was maar een kleine overwinning. Ondanks de setback voor de Nazis behouden zij een zekere macht in de wereld. Je kruipt in de huid van BJ Blazkowicz, beter bekend als “Terror-Billy”. Je bent een lid van Het Verzet, maar nog belangrijker, de plaag van het Nazi reik en de laatste hoop van de mensheid voor vrijheid. Alleen jij hebt de ballen, wapens en gezond verstand om het voor elkaar te krijgen. Verpletter elke Nazi die in je zicht verschijnt en wakker een tweede Amerikaanse Revolutie aan.

Wil je weten wat voor wapens je kunt gebruiken? Lees dan onderstaand stukje uit het persbericht:

“Blast Nazis to bits with high-tech weaponry such as the Laserkraftwerk, a multi-purpose, high-intensity laser weapon that can disintegrate enemies, or the Dieselkraftwerk, a rapid-fire, gas-powered grenade launcher that can devastate groups of enemies, or get up close and personal with advanced pistols, submachine guns, and hatchets. When you need a little more versatility, upgrade and dual-wield your favorite guns!”

En dan nu de screenshots!

Wolfenstein 2: The New Colossus vereschijnt op 27 oktober voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek