Wolfenstein Youngblood aangekondigd, brengt co-op

Wolfenstein Youngblood Bethesda

De persconferentie van Bethesda zorgt ervoor dat onze redactie nog laat/ vroeg wakker is. Een nachtje doorhalen is natuurlijk geen probleem, dat doen we graag voor onze lezers. En natuurlijk, omdat we zelf ook geen seconde van de E3 willen missen. Bethesda kondigt weer een nieuwe Wolfenstein aan genaamd: Wolfenstein Youngblood.

Youngblood zet het verhaal voort van de tweeling van het hoofdpersonage uit Wolfenstein II. Omdat de game een tweeling bevat, zal het dan ook een co-op ervaring worden. Vervolgens komt er een trailer die zich in Parijs afspeelt, in oktober 1980 om precies te zijn. De wereld ziet esthetisch uit en brengt veel rode kleuren. Wolfenstein Youngblood zal in 2019 verschijnen! Verder is er niet geweldig veel bekend over de game, maar wel hebben we deze trailer voor jullie!

Daarna wordt er nog aangekondigd dat beiden Prey en Wolfenstein II ook naar VR gaan komen. Wanneer dit precies uit zal komen is nog niet zeker, maar dat zal dit jaar nog gaan zijn!

Wat vind jij van de aankondiging van alweer een nieuwe Wolfenstein? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Bekijk onze volledige E3 coverage hier!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek