Wonder Woman – Rise of the Warrior Final Trailer

Wonder Woman

De nieuwe Wonder Woman film is vanaf 15 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. In de VS komt die al eerder uit en daarom plaatst Warner Bros. op YouTube nog één laatste trailer. En de trailer zit vol met actie.

Er is een nieuwe en laatste trailer van Wonder Woman op YouTube gezet door Warner Bros. De trailer heet Rise of the Warrior en laat zien hoe Wonder Woman zich voegt in de strijd van de mens. Het filmpje begint met actie, laat dan een stukje van de levensloop van Wonder Woman zien, en eindigt met nog meer actie. De trailer wordt ondersteund door het nummer Warriors van Imagine Dragons en dit maakt de actie compleet. De film zal in de VS in première gaan op 2 juni en in Nederland op 15 juni.

2017: Jaar van de superhelden

Het jaar 2017 zit vol met superhelden films. Zo is op dit moment Guardians of the Galaxy v.2 in de bioscoop en volgen nog onder andere Thor en Spiderman. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van The Source Superhero Stuff. Zij hebben een overzicht van alle komende superhelden films.

Wonder Woman is vanaf 15 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek