Een hoop nieuwe World of Final Fantasy Screenshots

World of Final Fantasy verschijnt eind oktober voor de Playstation Vita en de Playstation 4. Vanzelfsprekend is het een Role-Playing Game zoals we gewend zijn van Final Fantasy. Deze game zal echter veel kenmerken hebben van de eerdere games uit de franchise en zal zich vooral gaan focussen op een jongere doelgroep. 

Dus ben jij een Final Fantasy fan en heb je toevallig al kinderen die oud genoeg zijn om te gamen? Dan is dit misschien een leuke reden om toch maar zo’n Playstation Vita, (als je ze nog kunt krijgen) of Playstation 4 in huis te halen.

World of Final Fantasy verschijnt naar verwachting op 28 oktober voor de Playstation 4 en Playstation Vita in Nederland.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek