Dit zijn alle Artifact wapens van World of Warcraft: Legion

World of Warcraft: Legion Artifacts

Over een week is het zover: dan komt World of Warcraft: Legion officieel uit. In de nieuwe uitbreiding kan iedere speler een Artifact verdienen door middel van een questline die bij hun class specialization hoort. Welke Artifact wapens dat precies zijn, lees je hier.

Op 30 Augustus zal World of Warcraft: Legion speelbaar zijn. In deze expansion moeten de spelers Azeroth verdedigen tegen een invasie van The Burning Legion. Maar om de demons van The Burning Legion aan te kunnen, zullen de spelers sterkere wapens nodig hebben. De speler zal een Artifact wapen nodig hebben. Vaak zijn dit legendarische wapens waarvan de eigenaar ten onder is gegaan of een wapen dat nieuw ontdekt is.

Denk je een verkeerde keuze gemaakt te hebben met je Artifact op level 100, dan kun je op level 102 de quest accepteren voor een Artifact wapen van een andere specialization.

In de volgende video krijg je nog een korte uitleg over de Artifacts.

Iedere specialization krijgt zijn eigen wapen, hieronder staat een lijstje waarin de specializations en bijbehorende artifacts staan:

Vind je de kleur of stijl van je Artifact niet zo mooi? Niet getreurd, je kan je Artifact kleur of stijl veranderen en als je hem dan nog niet mooi vindt. Je kunt hem ook tranmogrifien naar een ander wapen.

Naast de Artifacts kun je 8 legendary items vinden. Deze legendary items hebben effect op class specifieke spells. Deze kun je verdienen door verschillende bosses in de game te verslaan, via PvP strongboxes of door caches.

Welk Artifact wapen kijk jij het meeste naar uit? Laat het ons weten in de reacties.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek

Spring naar toolbar