World of Warcraft: Demon Hunter Overview

Demon Hunter WoW

Twee dagen geleden heeft Blizzard officieel aangekondigd wanneer wij de nieuwe class, de Demon Hunter, kunnen spelen. Ook de intro mission van Legion zal dan te spelen zijn. Vanaf 9 augustus kunnen wij de nieuwe class gaan levelen. Bekijk hier een kleine overview.

Demon Hunters zijn gerelateerd aan Illidan Stormrage. De Illidari werken met de Fel. De Fel staat bekend om het feit dat Azeroth al jaren geteisterd wordt erdoor. Demon Hunters kunnen maar door twee rassen gebruikt worden: De Night en Blood Elf. De class is gebaseerd op snelheid en dus ook op de afstand tussen jou en de enemy verkleinen. Hier beneden vind je basis informatie van de class:

  • Combat Roles: Tank en damage.
  • Resources: Health en Fury.
  • Armor: Leather.
  • Weapons: Warglaives, Daggers, Fist Weapons, One-Handed Axes, One-Handed Swords.
  • Specializations: HavoC en Vengeance.

Demon Hunter Havoc WoW

Havoc

Dit is één van de twee specs die de Demon Hunter kan kiezen. Havoc is de DPS spec die een meester is met warglaives en snelle combat. Havoc voelt waarschijnlijk aan als één van de meest vloeiende meelee specs in de game. Ook zijn de animations erg om over te spreken! Als het gaat om movement skills laat de class velen denken aan de Windwalker Monk.

Havoc Demon Hunters krijgen in legion: Twinblades of the deciever [1], [2]. Dit zijn twee warglaives die de stijl hebben zoals we gewend zijn van de Warglaives of Azzinoth [1], [2]

Havoc heeft een build ability en een spend ability die je redelijk vaak zult gebruiken. Havoc voedt zich vooral op AoE damage en bursts terwijl jij Fury generate en weer spendeert. Havoc heeft niet de beste DPS in de game tot zover, maar wie weet wat gaat veranderen met Legion! Ik ga verder niet te ver in op de specs. Als jij de volledige skillset en talents wilt bekijken, dan kan dat hier beneden.

Vengeance

Dit is de tank spec van de Demon Hunter. Velen zien het als een mix tussen Blood DK’s en Brewmaster Monks. Natuurlijk heeft Vengeance de leuke Metamorphosis die er sick uit ziet! Als Vengeance heb jij dual wielded one-handed weapons. Je vecht snel en doet hevige damage aan je enemies. Ook heb je redelijk wat self-healing. Shear is jouw primary pain-building ability en deze zul je vaak gaan gebruiken.

Vengeance Demon Hunters krijgen in legion: Aldrachi Warblades [1][2]. Deze warglaives zien er minder traditioneel uit. Ze hebben namelijk de stijl die we eerder zagen in een fist weapon type wapen dat dropte in de Hellfire Citadel raid. Mindscythe of the Legion. Je houdt deze warglaive backhand vast, wat er opzich ook best cool uitziet.

Shear bouwt pain op en het is ook de beste manier om Soul Fragments te regeneraten. Shear’s effect gaat samen met Soul Cleave. Ook van deze spec kun je hier beneden een overview bekijken!

Lijkt de class jou tof? Deze kun je vanaf 9 augustus spelen. Legion, de nieuwe expansion van World of Warcraft zal op 30 augustus verschijnen!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek