World of Warcraft heeft een nieuwe store mount

World of Warcraft

Blizzard heeft een nieuwe store mount toegevoegd aan World of Warcraft. De store mount is onderdeel van het Lunar event. Het is dit jaar het jaar van het varken en de mount is dan ook een zwijn dat geluk brengt.

Het Lunar Festival is 3 dagen bezig in World of Warcraft. Het festival brengt verschillende items en activiteiten naar de game. Je kunt bijvoorbeeld vuurwerk vinden en afsteken, speciale outfits vinden en achievements behalen. Naast de gratis event items heeft Blizzard ook een nieuwe store mount gekoppeld aan het festival. Het is namelijk op dit moment mogelijk om Hogrus in de Blizzard Shop of de World of Warcraft in-game shop te halen. Hogrus is een zwijn dat geluk brengt. De mount is een varken omdat dit jaar het jaar van het varken is. De mount kan zowel op de grond als in de lucht gebruikt worden. In de lucht krijgt het varken gouden doorzichtige vleugels. In de video hieronder zie je de mount in actie:

Hogrus kan voor 25 euro gekocht worden in de Blizzard Shop.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek