World of Warcraft kerst event is live!

The Feast of Winter Veil

In de maand december vieren wij niet alleen kerst thuis, maar ook online. In World of Warcraft zijn de inwoners van Azeroth nu dan ook helemaal druk in de weer met The Feast of Winter Veil. Dit kerst event is beschikbaar van 16 december 2017 tot en met 2 januari 2018.

Krijg samen met je character het kerstgevoel en neem deel aan de verscheidene activiteiten die The Feast of Winter Veil te bieden heeft. Zo kun je nu de Giant Snow Globes betreden die te vinden zijn buiten Ironforge Bank, Orgrimmar of op de Broken Isles in Dalaran. Je zult merken dat het kerstgevoel hier overduidelijk aanwezig is gezien je character hier zal veranderen in een van Greatfather Winter’s helpers. Om de kerstvreugde te delen met je medespelers is het wellicht leuk een kleine /dance uit te voeren.

Kerstquest

The Feast of Winter Veil brengt dit jaar weer de “You’re a Mean One…” quest met zich mee voor spelers boven level 60. Deze quest kan gestart worden in Hillsbrad Foothills bij de Strange Snowman. Bij deze quest ga je het opnemen tegen The abominable Greench die een aantal lekkernijen gestolen heeft. Het is de bedoeling dat je hem verslaat en deze lekkernijen terugbrengt. Deze boss is een hoog level elite. Wellicht kun je het beste een aantal vrienden meenemen om deze quest te voltooien.

Broken Isles loot

Dit jaar zijn er een weer een aantal nieuwe rewards toegevoegd aan de kerstevent. Zo kun je nu de Finely-Tailored Red Holiday Hat en de Finely-Tailored Green Holiday Hat aan je collectie toevoegen. Voor de Finely-Tailored Red Holiday Hat moet je het opnemen tegen Krosus, Talixae Flamewreath of Saprish. Indien je ook voor de Finely-Tailored Green Holiday Hat wilt gaan moet je Varimathras, Illysanna Ravencrest of King Deepbeard verslaan.

The Feast oif Winter Veil

Om nog meer te weten te komen over The Feast of Winter Veil en wat je precies allemaal kunt doen kun je hier de Wowhead Holiday Guide bekijken.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek