World of Warcraft, nieuwe level cap behaald binnen 6 uur

World of Warcraft: Legion

World of Warcraft: Legion, de nieuwe expansion van de game, is ondertussen alweer uitgekomen. Één trouwe speler heeft de level cap van 110 binnen zes uur speeltijd behaald.

De Twitch streamer genaamd Fragnance heeft er 5 uur en 28 minuten over gedaan om deze level cap te behalen. Wat misschien nog wel wonderbaarlijker is, is het feit dat hij niet begon op level 100. Fragnance heeft de nieuwe Demon Hunter class gekozen om dit hoogste level te bereiken.  Demon hunters beginnen op level 98 en moeten eerst door een eigen story chain heen voordat ze level 100 bereiken.

Fragnance is momenteel weer aan het streamen

World of Warcraft Legion

Deze World of Warcraft streamer heeft veel voorbereidend werk gedaan op de expansion en heeft natuurlijk ook al de beta gespeeld. Kijk jij graag streams en ben je fan van Linkin Park? Dan kun je zeker zijn stream met plezier bekijken. Bekijk hier beneden nog meer informatie over World of Warcraft: Legion.

Verwacht over een tijdje een leuke en informatie review van deze nieuwe World of Warcraft expansion, die door meerdere van ons team gemaakt zal worden. Dit zodat jullie, de gamers, meerdere perspectieven kunnen bekijken. Natuurlijk is een expansion als deze erg groot en zal er nog een hoop gespeeld moeten worden door ons. Ook zullen wij binnenkort gaan beginnen met het streamen van de game op ons Twitch kanaal.

World of Warcraft: Legion was te spelen vanaf gisternacht. Laat ons weten wat jij van de expansion vind tot zo ver. Heb je de game nog niet? Dat is helemaal geen probleem. Mocht je hem willen halen, probeer dan één van deze linkjes hier beneden:

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek