World of Warcraft: Patch 7.1 is live

World of Warcraft Patch 7.1

Blizzard heeft de World of Warcraft spelers een tijdje terug een gloednieuwe expansion gegeven, en een verdomd goeie als je het mij vraagt! Maar nu, na een aantal weekjes, is het alweer tijd voor patch day! Patch 7.1 is vannacht live gegaan, lees hier wat dit betekend!

Nu dat de patch er dan eindelijk is, leek het ons handig om jullie even een heads-up te geven van wat er met deze update allemaal mee is gekomen. Om te beginnen met iets waar veel fans al op zitten te wachten sinds de aankondiging:

Karazhan is terug!

Aaah, de goede, oude tijd. Karazhan staat bekend als een eeuwenoude raid die WoW spelers toch wel een stukje nostalgie geven. Deze raid kwam uit in the Burning Crusade en was bedoeld voor 10 man. Wat Blizzard ons nu geeft is een complete re-vamp van de raid, in de vorm van een dungeon. Niet zomaar een dungeon, een mega dungeon! Zoek vier mensen met jezelf erbij en ga terug naar deze legendarische plek om jouw loot te claimen. Karazhan zal alleen in mythic difficulty te spelen zijn en valt niet onder mythic+.

”From the moment of its mysterious creation, the purpose of this dark tower has been intertwined with the history of the Guardians of Tirisfal, once Azeroth’s greatest bulwark against the Legion. It is now best known as the home of Medivh, who tragically betrayed Azeroth and brought the unbroken chain of Guardians to an end. This legacy makes Karazhan a place of particular interest for the Legion, who have descended in full force in an effort to open a new front in their war on the denizens of Azeroth.”

World of Warcraft Patch 7.1

Trial of Valor raid

Deze nieuwe raid is eigenlijk te zien als een miniatuur. Deze raid zal drie bosses hebben en een einde geven aan de Stormheim storyline. Odyn, Guarm en Helya zullen te bevechten zijn in Normal en Heroic difficulty. Deze raid zal pas twee weken na 7.1 live gaan, maar wordt wel meegerekend als onderdeel van de patch.

Suramar wordt er niet saaier op…

Suramar is de laatste map die jij bezoekt in de Legion expansion, ook de langste storyline hangt vast eraan. Met maar liefst 11 chapters is dit de langdurigste chain van de expansion tot nog toe, maar hij wordt nog langer en langer! Een nieuwe negen-weken lange quest chain komt naar Suramar toe met de 7.1 patch. Je kunt aan het einde van deze chapters de Arcanist’s Manasaber mount verwachten, die er overigens mooi uit ziet. De beginnende quest hiervoor zal ”Lockdown” gaan heten, let op: Je moet eerst de oude chapters afmaken om met de nieuwe verder te kunnen.

World of Warcraft Patch 7.1

Nieuwe World Quests

Heb jij elke huidige World Quest ondertussen wel gezien? Wees gerust… Er komt een nieuwe questline die de Helarjar reputation naar de game toe brengt. Zoek de ”A Call to Action” quest in Dalaran om dieper in de Helarjar lore te duiken.

Ook zijn de Falcosaurs er nu. De coastline van de Broken Isles hebben te maken met een invasie van dit predator ras. Falcosaurs zullen nieuwe materialen droppen voor First Aid en Cooking recipes. Ook kun je een Falcosaur pet redden en adopteren. Deze pet kun je laten uitgroeien tot een mount.

Class Changes

Er zal veel gaan veranderen in zowat alle classes in patch 7.1, je kunt op dit linkje de precieze veranderingen per class bekijken:

Over in-game veranderingen qua quests en items en veranderingen in de Companion App kun je hier bekijken.

Laat ons weten wat jij vind van deze patch! O ja, Lok’tar Ogar!

World of Warcraft Patch 7.1

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek