World of Warcraft patch notes: patch 7.1.5

World of Warcraft Legion

Blizzard heeft de World of Warcraft patch notes van patch 7.1.5 gereleased op hun website. Meerdere features die deze patch met zich meebrengt zijn al eerder aangekondigd, maar in de patch notes is een gedetailleerde uitleg te vinden van elke feature. Ook bevat de patch nieuwe legendary items en hebben enkele features een update gekregen.

De nieuwe features van 7.1.5 zijn Mists of Pandaria Timewalking en de terugkeer van de Brawler Guild. MOP timewalking is een bonus event die om de aantal weken vernieuwd wordt. Je kan in MOP dungeons timewalking currency verdienen en deze bij een nieuwe timewalking vendor inleveren voor items. De items van de vendor zijn:

  • Reins of the Heavenly Jade Cloud Serpent (Yu’lei, Daughter of Jade mount)
  • 2 new pets—Infinite Hatchling (dragonkin) and Paradox Spirit (aquatic)
  • Reputation Tokens for all major Pandaria factions and friendship items
  • 2 new Toys—Adopted Puppy Crate and Portable Yak Wash
  • Chilled Satchel of Vegetables, to help chefs who’ve missed out on Pandaren cuisine
  • Updated equipment selections from Pandaria factions

Naast de timewalking bonus events brengt patch 7.1.5 ook de terugkeer van de Brawler Guild. In de Brawler Guild kun je als speler een aantal gevechten aangaan en mooie prijzen winnen. Met de nieuwe patch zullen er ook meer holiday events komen in de wereld van Azeroth. Hierbij moet gedacht worden aan events die soms maar een dag zullen duren.

Updated features

Het Artifact Knowledge systeem zal sneller zijn voor je alt characters. Er zijn Bind-on-Account items verkrijgbaar voor Artifact Knowledge. Zo kun je vanaf je main character je alts helpen om hun AK omhoog te krijgen. Ook duurt het upgraden van je class hall minder lang. Verder bevat de group finder nieuwe updates en is de Legion Companion App verbetert. De patch bevat natuurlijk zoals altijd een grote hoeveelheid balance changes aan de classes. Deze zijn terug te vinden in de patch notes op de website van Blizzard.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek