World of Warcraft: PvP event en nieuwe Brawl

World of Warcraft PVP

Deze week is het bonus event in World of Warcraft ‘Arena Skirmishes’. Daarnaast kunnen PvP’ers het tegen elkaar opnemen in de PvP Brawls: Deep Six.

We hebben de wekelijkse reset net achter de rug en beginnen vol goede moed aan de nieuwe week. Deze week legt Blizzard de focus op PvP. Zo is het wekelijkse bonus event van deze week ‘Arena Skirmishes’. Indien je hier aan deel wilt nemen kun je bij Archmage Lan’dalock een quest hiervoor ophalen. Hiervoor moet je tien Arena PvP Skirmishes winnen. Zodra je dit hebt voltooid krijg je onder andere een PvP loot box als reward. Verder brengt deze wekelijkse event een passive buff met zich mee. Je krijgt namelijk vijftig procent extra honor van Skirmishes.
Indien dit niet genoeg PvP voor je is kun je er ook voor kiezen om het tegen anderen op te nemen in een PvP Brawl. Deze week is dit PvP Brawls: Deep Six.

Aankomende Brawls

Om de week is er een nieuwe PvP Brawl beschikbaar voor spelers. Iedere Brawl heeft zijn eigen speelmodus, regels en omgeving. Je vind de Brawls in de Player vs. Player tab van de Group Finder. Net zoals bij Random Battlegrounds word je extra beloond wanneer je een Brawl wint. Hieronder vind je een lijstje met daarin de Brawls die je de komende weken kunt verwachten:

  • 20 tot en met 27 maart: Deep Six (resource race)
  • 3 tot en met 10 april: Frozen Arathi Basin (resource race)
  • 17 tot en met 24 april: Gravity Lapse (resource race)
  • 1 tot en met 8 mei: Warsong Scramble (capture the flag)

Tot ziens in Azeroth!

World of Warcraft PVP

 

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek