World of Warcraft: De 7.2 patch notes

World of Warcraft Patch 7.2 Legion

Vandaag komt de grootste update sinds de release van Legion. World of Warcraft staat al jaren sterk en laat dit blijken aan de grootte van de patch notes. De nieuwe update brengt onder andere de Tomb of Sargeras en de Broken Shore als volledig speelbaar gebied.

Wat waarschijnlijk wel de leukste toevoeging is, is het vliegen in de Legion gebieden. Dit kan je unlocken door bepaalde achievements te behalen waaronder de Broken Isle Pathfinder Part 1 en 2. Er komen nieuwe class mounts en nieuwe Artifact Weapon traits.  Er zijn verder nog grote veranderingen in de classes, bepaalde items, professions enzovoort. Ook de normale quality-of-life veranderingen en bug fixes zullen de patch versterken en de game stabieler en beter maken.

World of Warcraft Legion 7.2

Zoals eerder gezegd zal de Broken Shore nu volledig speelbaar zijn. Er komen in dit gebied nu eindelijk World Quests, bosses, treasures en een nieuw command ship genaamd Sentinax. Er komt een nieuwe dungeon: The Cathedral of Eternal Night, die zich af zal spelen in bepaalde ruimtes binnen de Tomb of Sargeras. Deze dungeon zal vier bosses hebben en is speelbaar vanaf Heroic tot en met Mythic Keystone.

Heel Azeroth zal deze update leuk gaan vinden vanwege de nieuwe Demon Assaults. Er komt een nieuwe reputation om exalted te krijgen, nieuwe PvP Brawls en nog veel meer. Bekijk de volledige patch notes hier, het zijn er veel! Je kan hier beneden nog genieten van de nieuwe 7.2 cinematic, mocht je hem nog niet hebben gezien.

World of Warcraft: Legion patch 7.2 zal vandaag uit gaan komen, veel speelplezier iedereen! En laat ons zeer zeker even weten wat jij van de grote patch vind.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek