World of Warcraft gold nu inwisselbaar voor Battle.net balance

wow token gold

In 2015 introduceerde Blizzard de WoW Token. Via deze manier konden spelers door een WoW Token te kopen voor 20$ deze verkopen in het spel World of Warcraft om gold te krijgen. De koper van de WoW Token kon deze inwisselen voor 30 dagen playtime. Blizzard heeft de functie van de Token iets aangepast waardoor je er zelfs Overwatch lootboxes mee zou kunnen kopen.

Vanaf nu kan je de WoW Token ook inwisselen voor Battle.net Balance. Dit is het geld wat op jouw Battle.net account staat. De Token is inwisselbaar voor 15$ aan Battle.net balance die je vervolgens kunt uitgeven aan andere Blizzard producten en in-game items zoals lootboxes voor Overwatch, skins voor Heroes of the Storm of cardpacks voor Hearthstone, realm-transfers, charachter boosts en noem maar op.

De Token kopen met echt geld kost 20$, dus deze vervolgens via World of Warcraft inwisselen voor balance is een slecht idee, maar de rijke stinkerds in de game die niet weten wat ze met al het geld moeten doen hebben nu een zee van mogelijkheden.

Let op dat je een smak gold moet neerleggen om 15$ aan balance te krijgen op je account. De WoW Token is op dit moment namelijk tussen de 111,446 en 121,144 gold waard op Europese servers volgens https://wowtoken.info/. Vermoedelijk zal de prijs in gold alleen nog maar toenemen na deze update.

Heb jij een flinke bankrekening op WoW die je door middel van deze update een beetje leger gaat maken om lootboxes voor Overwatch aan te schaffen? Of ga je wat anders met de balance doen? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek