World of Warcraft: Legion is nu speelbaar

World of Warcraft: Legion Release

Het lange wachten is eindelijk voorbij. World of Warcraft: Legion is speelbaar. De nieuwe expansion ging om 12 uur in de nacht van 29 naar 30 augustus live. De spelers zijn nu druk met het bestormen van de regio’s in The Broken Isles.

De afgelopen weken heb je al wat informatie emtrent World of Warcraft: Legion voorbij zien komen op onze site. In de nieuwe expansion zullen spelers een Artifact wapen verdienen. Deze Artifact wapens worden de hele expansion gebruikt. De Artifact wapens worden sterker als de speler meer Artifact Power verdient. Artifact Power krijg je door middel van dungeons, raids en (world) quests.

De spelers kunnen zelf bepalen in welk gebied ze willen starten. Er is keuze uit: Stormheim, Azsuna, Val’Sharah en Highmountain. Uiteindelijk als de spelers level 110 zijn kun je quests doen in Suramar. Elke zone bevat story quests. Als je deze quests voltooit, krijg je gear.

The Broken Isles

Momenteel zijn er tien dungeons beschikbaar in Legion: Assault on Violet Hold, Black Rook Hold, Court of Stars, Darkheart Thicket, Eye of Azshara, Halls of Valor, Maw of Souls, Neltharion’s Lair, The Arcway en Vault of the Wardens.  De dungeons zullen gelijk speelbaar zijn op Normal en Heroic. Na 8 uur zijn de mythic dungeons pas speelbaar geworden.

Legion Dungeons

Als je iemand bent die gelijk voor het raiden wil gaan, dan heb je drie weken de tijd voordat de eerste raid speelbaar is. De eerste raid in Legion is The Emerald Nightmare, dit is een corrupte versie van wat vroeger bekend stond als The Emerald Dream. Als je klaar wilt zijn voor de raid is het handig om te gearen met mythic dungeons. Voor de komende drie weken is dit de manier om op het hoogste item level te komen totdat de raid beschikbaar wordt.

World of Warcraft: Legion Emerald Nightmare

Wat ga jij als eerste proberen in World of Warcraft: Legion? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek