World of Warcraft: Patch 7.1 – Return to Karazhan

Legion Return to Karazhan Patch 7.1

We kregen op Gamescom al een klein voorschot van de 7.1 patch voor World of Warcraft: Legion. De nieuwe expansion is in volle gang en spelers zijn keihard aan het levelen, gearen of PvPen. Nu is er een nieuwe preview video van Return to Karazhan. Ook komt er een telefoon app!

Return to Karazhan is wat het lijkt, de terugkeer naar deze toren, die in zijn geheel een revamp krijgt. Wanneer de patch precies uit zal komen is nog niet bekend maar er word gespeculeerd naar een oktober release. Bekijk hier beneden alvast de preview van deze update.

Karazhan, deze nieuwe 5-player dungeon zal negen bosses gaan krijgen en elke kamer zal je kaken naar de grond laten vallen. Één van de kamers zal bijvoorbeeld op-de-kop gaan zijn. Legion is volgens velen de beste xpac sinds Wrath of the Lich King en velen zijn nog helemaal onder de indruk van alles wat de uitbreiding te bieden heeft.

Niet alleen Karazhan zal de patch leuk gaan maken. Ook een nieuw story gebied genaamd Suramar is met de launch van Legion gekomen, alleen deze zal gaan veranderen. Net als in andere Legion zones krijgt Suramar World Quests. Suramar zal voor negen weken aan verschillende quests hebben. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is zullen er genoeg nieuwe enemies zijn om tegen te vechten. Odyn, Guarm en Helya zullen het front van bosses gaan versterken. BellularGaming heeft een video gemaakt waarin hij precies uitlegt wat de patch precies zal gaan brengen, bekijk deze hier beneden.

Ook is Blizzard bezig aan een app. Deze ”Legion Companion App” zal ervoor zorgen dat jij vanuit jouw smartphone gemakkelijk bepaalde in-game dingen kunt doen of zien. Zo kan je bijvoorbeeld de missions van je Order Hall gemakkelijk beginnen en ook via de app je rewards pakken. Je kunt jouw Order Hall Champions volledig beheren en gearen. Ook kan je op de Broken Isles map zien waar welke World Quests gaande zijn en voor hoe lang.

Deze nieuwe 7.1 patch klinkt nu al heel adembenemend, wat vind jij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek