World of Warcraft: Return to Karazhan teaser

Return to Karazhan

Blizzard heeft de naam van patch 7.1 aangekondigd op Gamescom. Deze patch heet Back to Karazhan. In deze patch zal Karazhan als een 5-player dungeon uitgebracht worden.

De Karazhan dungeon gaat een grote dungeon worden, je zou het bijna een raid voor vijf spelers kunnen noemen. De dungeon zal negen bosses bevatten. Dit komt doordat veel spelers graag een grote dungeon wilde zien, zoals bijvoorbeeld Blackrock Depths.

Als je toegang hebt tot de PTR van World of Warcraft kun je de Return to Karazhan patch spelen nadat Legion is uitgekomen op de live servers van World of Warcraft. Hierdoor is er nog genoeg tijd om de patch te testen voordat hij wordt uitgebracht.

Karazhan

Karazhan zul je vast wel van gehoord hebben als je de Warcraft film hebt gezien. Karazhan stond bekend vanwege Medivh die in de toren verbleef en de Guardian van Azertoh was in de film. Vanaf gisteren is een nieuwe quest beschikbaar. Deze quest stuurt je terug naar Dalaran. Om Eastern Kingdoms te beschermen tegen de Legion is Dalaran verplaatst. De nieuwe locatie van Dalaran ligt namelijk boven Karazhan.

De huidige Karazhan staat bekend als een 10-player raid en dat het gefarmd werd voor Tier 4 gear (transmogs), verschillende weapon illusions en de Fiery Warhorse’s Reins. Karazhan kwam samen met Gruul’s Lair uit in de eerste tier van raiding content van de The Burning Crusade expansion pack.

Blizzard is in Legion van plan meer moeite te doen voor patch content aangezien het bedrijf dit niet top vond verlopen in Warlords of Draenor. Zo is er aangegeven dat er vier tot vijf maanden tussen de Raid tiers zit. Blizzard wil voor een vaste stroom van content zorgen. Hierdoor gaan mensen niet te snel door de Raid content heen en zal het spel voor langere tijd aantrekkelijker blijven om te spelen.

Wat vinden jullie van de aanpak van Blizzard met betrekking tot content? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek