World of Warcraft worstelt met serverproblemen

Battle for Azeroth

World of Warcraft spelers die enthousiast zijn om aan de slag te kunnen gaan met het uittesten van Battle for Azeroth pre-purchase content moeten helaas nog even wachten. Het spel kampt momenteel namelijk met zware serverproblemen. Blizzard heeft via Twitter aangegeven hiermee bezig te zijn.


Vanaf gisteravond was het mogelijk om Battle for Azeroth te pre-purchasen. Om je aankoop te kunnen doen moet je echter wel achterin een wachtrij van duizenden spelers aansluiten. Indien je door de wachtrij heen komt en je aankoop is voltooid zou je in principe aan de slag kunnen gaan met de nieuwe subraces. Echter kampt Blizzard momenteel met ernstige server problemen. In eerste instantie kregen spelers alleen een zwart scherm na het inloggen. Verder waren er nog een aantal problemen met het pre-purchasen van de zevende World of Warcraft expansion. Hierop gaf Blizzard via het forum al aan bezig te zijn met dit probleem te verhelpen. Echter lijkt het nu dat de World of Warcraft servers zelf down zijn. Spelers geven aan dat zij na het inloggen een lege character lijst hebben. Blizzard plaatst normaal de servers waarop jij je characters hebt staan bovenaan de lijst, maar deze laten nu zien dat er geen characters zijn. Indien je op een van deze servers probeert in te loggen resulteert dit in een zwart scherm.


Server maintenance

Gezien spelers al sinds gisteravond allerlei problemen ervaren heeft Blizzard vanochtend extra server onderhoud uitgevoerd. Dit heeft de problemen echter niet verholpen. Spelers hebben nog steeds last van een delay na het aankopen van onder andere level boosts en race changes.

Om op de hoogte te blijven van de voortgang kun je het officiële Twitter-kanaal van Blizzard in de gaten houden.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek