WoW: Antorus, the Burning Throne nu live!

World of Warcraft: Legion

Raiders kunnen vanaf vandaag aan de slag in Antorus, the Burning Throne.

Antorus: the Burning Throne

De fanatieke Legion raiders waren er al een tijdje op aan het wachten, maar vandaag is het zo ver: Antorus, the Burning Throne is geopend. Deze nieuwe raid is de vijfde en laatste raid van World of Warcraft: Legion. Spelers nemen het in Antorus op tegen elf verschillende bosses. Onder deze bosses bevinden zich onder andere een paar gevangen genomen Titans en Eredar Lords. De Raid is verdeeld in vijf verschillende Raid Wings en spelers kunnen hier de Glory of the Argus Raider achievement behalen. Deze achievement geeft spelers een Antoran Gloomhound als reward.
Momenteel is de raid geopend op Normal en Heroic. Zowel de Raid Finder als de Mythic moeilijkheidsgraad zullen later beschikbaar zijn. Hieronder kun je in het schema precies aflezen wanneer welke moeilijkheidsgraad opent.

Raid openingsschema

28 november 2017: Normal en Heroic geopend.
5 december 2017: Mythic en Raid Finder Wing 1: Light’s Breach geopend.
19 december 2017: Raid Finder Wing 2: Forbidden Descent geopend.
2 januari 2018: Raid Finder Wing 3: Hope’s End geopend.
16 januari 2018: Raid Finder Wing 4: Seat of the Pantheon geopend.

Garothi Worldbreaker

De bosses

In Antorus: the Burning Throne kunnen spelers het opnemen tegen een elftal bosses. Hieronder kun je zien welke bosses, en iedere boss is doorgelinkt naar de bijbehorende Wowhead pagina. Hierdoor kun je precies zien wat de vereisten zijn, welke tactics je moet toepassen en welke loot de boss dropt.

Argus the Unmaker

De loot

In Antorus, the Burning Throne maken spelers kans op item level 930+ loot. Het item level op de loot is natuurlijk hoger wanneer je de raid betreed op een hogere moeilijkheidsgraad. Spelers die meer geïnteresseerd zijn in mounts dan in loot worden ook niet in de kou gelaten: de raid brengt wel liefst vier nieuwe mounts met zich mee. Zo krijgen mythic raiders de Shackled Ur’zul mount wanneer ze Argus the Unmaker gecleared hebben. Indien mythic iets te hoog gegrepen is maak je alsnog kans op de Antoran Charhound die kan droppen bij Felhounds of Sargeras. Dan is er ook nog de achievement mount die aan het begin van dit bericht genoemd is. Als laatste heb je de Kirin Tor Summoning Crystal waarmee spelers een Violet Spellwing kunnen summonen. Deze krijg je via de quest: Blood of a Titan die dropt bij Argus the Unmaker.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek