World of Warcraft: Black Rook Hold en Darkheart Thicket preview

Darkheart Thicket Black Rook Hold

De release van World of Warcraft: Legion komt dichterbij en daarmee ook de content ervan. Er zullen tien nieuwe dungeons toegevoegd worden en Blizzard geeft ons nu al een voorproefje van Black Rook Hold en Darkheart Thicket.

Black Rock Hold

Black Rock Hold bevat 4 bosses: Lord Kur’talos Ravencrest, Illsyanna Ravencrest, The Amalgam of Souls en Smashspite the hateful. De dungeon kun je spelen vanaf level 110 en vind je in het westen van Val’Sharah.

Black Rook Hold is het thuis van de laatste boss, Lord Kur’talos Revencrest. Lord Kur’talos Ravencrest was ooit een mentor van Illidan maar na een recente aanval van de Legion heerst er een duistere energie over Black Rook Hold.

Als de Speler Black Rook Hold binnenkomen is, beginnen je in de kelder van de dungeon. Vanuit daar moeten de spelers zich omhoog werken in het gebouw.

Hieronder zie je een guide van Black Rook Hold die verder in gaat op tactics en waar je op moet letten bij bepaalde fights.

Darkheart Thicket

Darkheart Thicket bevat 4 bosses: Oakheart, Dresaron, Archdruid Glaidalis en Shade of Xavius. De dungeon kun je spelen vanaf level 98. Je vindt deze in noorden van Val’Sharah.

Darkheart Thicket was ooit een mooi bos waar de beste en oudste druids vandaan kwamen. Xavius heeft het bos gecorrupted gemaakt waardoor wezens die er leefden ook corrupted werden en daardoor onder controle zijn van Xavius.

Eenmaal in Darkheart Thicket ziet het er nog steeds mooi uit, maar je merkt dat niet alles de kleuren heeft wat het moet hebben vanwege de corruption van Xavius. Doordat de dungeon volledig buiten is kun je na een paar dood gaan al snel op je repair-mount springen om je spullen te repareren als ze kapot gaan. Wat in deze dungeon opvalt, ten opzichte van de andere, is dat er veel trash mobs zijn.

Hieronder zie je een guide van Darkheart Thicket die verder in gaat op tactics en waar je op moet letten bij bepaalde fights.

In dit artikel krijg je een kleine preview van twee van de tien dungeons die worden toegevoegd. Naar welke dungeon kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek