World of Warcraft: Invasions en Demon Hunters

Demon Hunter

Morgen is het dan eindelijk zo ver. De pre-patch komt live op 10 augustus, hierdoor kunnen spelers de nieuwe Demon Hunter class spelen en de grote steden zullen aangevallen worden door invasions van de Legion.

Demon Hunters

Na lang gewacht te hebben kunnen we morgen de Demon Hunter class spelen. Deze class stond in de Legion alpha en beta bekend om de flashy moves en Metamorphosis waarmee je in een soort demon kunt veranderen.

Demon Hunters hebben een paar abillites die andere classes niet hebben zoals Double Jump, Glide en Spectral Sight. Hierdoor zijn Demon Hunters heel erg mobiel en kunnen ze rogues en feral druids makkelijker vinden in pvp als ze stealth zijn.

Demon Hunter Spectral Sight

In het startgebied van de Demon Hunters krijg je een Felsaber mount, een Illidari title (deze zit automatisch in je uitrusting als je inlogt op je Demon Hunter) en twee transmog sets die bij je faction horen. Illidari Alliance, Torment Alliance, Illidari Horde en Torment Horde. Als je uiteindelijk klaar bent in het startgebied hoef je niet te wachten tot de release van Legion. Demon Hunters kunnen ook een garrison hebben en door Draenor lopen.

Invasions

In de pre-patch zullen de grote steden van de Horde en de Alliance aangevallen worden. Dit zijn events waarbij speler de invasion van de legion moeten stoppen, deze events verlopen in stages waarbij de invasion tijdelijk verdreven wordt. Van deze invasions krijg je Nethershards. Nethershards kun je uitgeven bij vendors die staan bij Illidari camps. De vendors verkopen gear, transmog sets en een Felbat pup.

Een invasion heeft 4 stages:

  • Stage 1: Je moet het punt dat aangevallen wordt verdedigen.
  • Stage 2: Je moet de Demon commander en twee Luitenants verslaan
  • Stage 3: De legion gaat bepaalde plekken binnen het gebied aanvallen. Deze plekken moet je verdedigen tegen de demons van de Legion en vriendelijke NPCs helpen.
  • Stage 4: Versla de Boss op het punt van de invasion.

Als je een invasion hebt gestopt kun je een Small Legion Chest of Large Legion Chest krijgen. Deze kistjes kunnen gear bevatten van item level 685.

Invasion locaties kun makkelijk op de map vinden, er staat dan ook bij hoelang de invasion nog bezig is.

Legion Invasion

 

Er valt flink wat te doen de komende drie weken, waar ga jij aan beginnen? Laat het achter in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek