SPONSORS

PARTNERS

inThegame kinguin Deals

Battlefield 1 Official soundtrack

Nintendo Switch Announcement Trailer

Categorieën

WoW uitbreiding Legion sales hit 3,3 miljoen in 24 uur

wow Legion

Van de nieuwste World of Warcraft uitbreiding zijn er miljoenen verkocht op de eerste dag. Het heeft hiermee volgens blizzard nieuw leven ingeblazen op de MMO

Legion, wat de zesde uitbreiding is van World of Warcraft, is meer dan 3.3 miljoen keer over de toonbank gegaan op dag van uitkomen 30 augustus. Dit komt overeen met de vorige uitbreiding.

Historisch gezien maakt een release van een nieuwe World of Warcraft uitbreiding een groei zien in spelers per dag en dit was niet anders met legion. De game zag zijn hoogste aantal online spelers record verbroken worden.

Het eerst volgende wat er aankomt voor Legion is patch 7.1 welke Return to Karazhan is genaamd. Dit zal de nieuwe raid Trail of Valor bevatten. Je kan in deze post van blizzard meer lezen over de Return to Karazhan.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: owning

Profielfoto van owning

Mijn naam is John. Developer bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland bezig zijn met inThegame.

Dit vind je misschien ook leuk...

Spring naar de toolbar