Wowhead komt met een hoop informatie over Battle for Azeroth

Battle for Azeroth

De Beta Build van Battle for Azeroth, de eerstvolgende expansion van World of Warcraft, is verschenen. Wowhead plukt uit deze Beta Build de eerste informatie over de expansion. Zo kun je nu op hun website informatie vinden over character models, mounts en spell changes.

De aankomende expansion van World of Warcraft, Battle for Azeroth, zal de game een geheel nieuwe richting in sturen. In Legion zijn we nog voornamelijk bezig met het gezamenlijk vechten tegen de Burning Legion, maar in BfA zal de Faction War weer nieuw leven in geblazen worden. Dit betekent meer nadruk op PvP en het verdwijnen van onze samenwerkende class halls. Naast de richting van de game gaan er nog een hoop andere dingen veranderen. De expansion komt met nieuwe allied races, aanpassingen aan PvP servers en de grootste stat squish die het spel ooit gezien heeft.

Dit is allemaal bekende informatie, maar vanaf vandaag is er een hoop nieuwe informatie over de expansion beschikbaar gekomen. De Beta Build van BfA is namelijk uitgekomen en Wowhead is de informatie van deze build aan het dataminen. Op deze manier kan Wowhead ons al een hoop informatie geven over de nieuwe expansion. Op hun website kan je bijvoorbeeld de nieuwe spells voor alle classes zien en nieuwe mounts. Er is ook een pagina geheel besteed aan de character models van de Zandalari Trolls en hun Druid forms.

Releasedatum

Er is op dit moment jammer genoeg nog steeds niks bekend over de releasedatum van Battle for Azeroth. We moeten dus nog even wachten tot de pre-orders van de expansion live gaan en we tegelijk te horen krijgen wanneer we de expansion in kunnen duiken. De verwachting is dat Battle for Azeroth beschikbaar zal zijn rond de zomer of net na de zomer. Het wordt dus nog meer dan een half jaar wachten hoogstwaarschijnlijk.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek