Wrath of the Lich King Timewalking is terug!

Wrath of the Lich King

Het Wrath of the Lich King Timewalking event is terug van dertien tot en met twintig februari. Yogg-Saron wacht ons gedurende deze week op in de dieptes van Ulduar. Tevens kunnen wij deze week aan de slag in verscheidene oude Heroic dungeons via de Dungeon Finder.

Gedurende deze week krijgen spelers de mogelijkheid aan de slag te gaan met de oude Wrath of the Lich King content. Niet alleen Ulduar Timewalking is deze week beschikbaar, maar ook verscheidene WotLK dungeons zijn beschikbaar op Heroic difficulty gedurende deze week. Je character wordt tijdens deze challenges terug gescaled naar het gepaste level. Tevens wordt de loot aangepast naar jouw oorspronkelijke level en verdien je reputation met de faction die gelinkt is aan de betreffende dungeons.

Ulduar

De difficulty van de raid staat gedurende dit event op normal. Dit betekend dat deze raid niet beschikbaar is om te spelen via Raid Finder. Tevens dien je minimaal level 80 te zijn om deel te kunnen nemen aan een groep voor deze raid. De groepen voor de raid bestaan uit minimaal 1 en maximaal 30 spelers. Spreek met Vormu in Dalaran (Northrend) om toegang te krijgen tot de Timewalking variant van Ulduar. De raid wordt gescaled naar de grootte van je groep en jullie gear word gescaled naar een passend niveau voor de uitdagingen in de raid.

Dungeons

Gedurende deze week kun je aan de slag met de volgende Heroic dungeons:

  • Ahn’kahet: The Old Kingdom
  • Gundrak
  • Halls of Lightning
  • The Nexus
  • Utgarde Pinnacle (Kans op mount: Blue Proto-Drake)
  • Pit of Saron

Je level en gear wordt gescaled naar een passend niveau voor de uitdagingen in de dungeons. De bosses geven echter wel loot die passend is voor jouw level. Tevens verdien je door het clearen van deze dungeons reputatie passend bij de factie die geïnteresseerd is in de betreffende dungeon.

Voordat je begint aan deze dungeons moet je niet vergeten even langs te gaan bij Archmage Timear. Hij geeft namelijk een quest waarmee je een Seal of Broken Fate krijgt en één loot box gevuld met gear van Normal difficulty Antorus, the Burning Throne. Indien je op zoek bent naar Archmage Timear: Je kunt hem vinden voor de ingang van Violet Hold in (new) Dalaran. Tevens kun je deze quest starten via je Adventure Guide.

Skadi the Ruthless

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek