Xbox Games with Gold april 2017

Games With Gold april 2017

Xbox Austria is er vroeg bij, ze maken de gratis games die je gedurende de maand april gratis kunt verkrijgen bekend voor Xbox One en Xbox 360. De Xbox 360 games kunnen overigens ook op de Xbox One worden gespeeld. De volgende vier titels zijn onderdeel van Games with Gold voor april 2017:

De eerste game in het lijstje van Games with Gold is Ryse: Son of Rome. Deze game is een verbijsterende actie-avontuur titel waarin je Marius Titus volgt op zijn heldhaftige avontuur waarin hij de dood van zijn familie wilt wreken. Dit samen met de eer van Rome te behouden wilt hij hier kosten wat kost in slagen. De game is gratis te downloaden vanaf 1 april tot 30 april.

Ryse

Een volgende titel is ook geen vreemde: The Walking Dead Season Two van Telltale. Deze game is gratis te downloaden vanaf 16 april tot 15 mei. De game waarin het verhaal zich sterk vorm aan de hand van jouw keuzes vervolgt het verhaal waar deze is gestopt in het eerste seizoen. Al jouw keuzes van de eerste game worden overgenomen en hebben invloed op het verhaal in deel 2.

Walking Dead Season 2

Darksiders zal deze maand voor Xbox 360 spelers gratis toegankelijk zijn vanaf 1 tot 15 april. Xbox One spelers kunnen deze game ook op hun Xbox One spelen. Darksiders is een bekende hack&slash titel waarin je War speelt. Je bent een van de vier ruiters en het is jouw taak om engelen en demonen te slachten die zich niet willen overgeven.

Darksiders

De laatste game van de maand, ook voor Xbox 360 en Xbox One spelers is Assassin’s Creed Revelations. De bekende entree in de Assassin’s Creed franchise is vanaf 16 april tot 30 april gratis beschikbaar. Ik denk dat er verder niet veel uitleg nodig is over het spel aangezien iedereen wel bekend is met de gamereeks.

Assassin's Creed Revelations

Nogmaals de games met datum op een rijtje:

Xbox One

  • Ryse: Son of Rome – 1 tot 30 april
  • The Walking Dead Season Two – 16 april tot 15 mei

Xbox 360 (ook speelbaar op Xbox One):

  • Darksiders – 1 tot 15 april
  • Assassin’s Creed Revelations – 16 tot 30 april

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek