Xbox Games with Gold augustus 2017

Games with Gold

Hier zijn ze dan. De nieuwe Games with Gold voor de Xbox Gold abonnees zijn weer bekend gemaakt. En ook nu zijn beide Xbox 360 games ook weer op de Xbox One te spelen door middel van backwards compatibility.

We zien deze maand al weer wat betere games in de Games with Gold line-up. Na een hoop geklaag uit de Xbox community zijn er deze maand alweer betere titels gratis. Alleen al met Trials Fusion zou ik zeker de hele maand mee door kunnen komen. Dan is er nog Bayonetta en Red Faction voor de afwisseling.

Als eerste voor de Xbox One mogen we Slime Rancher downloaden. Deze game is beschikbaar voor de Xbox One en van 1 t/m 31 augustus gratis te downloaden.

slime rancher

Waar ik wel blij van word is de tweede game die beschikbaar is voor de Xbox One, Trials Fusion. Deze game mag je gratis downloaden van 16 augustus t/m 15 september.

trials fusion

En natuurlijk voor onze Xbox 360 gamers is er ook wat leuks. We beginnen de maand met Bayonetta. Deze game mag je gratis downloaden van 1 t/m 15 augustus voor de Xbox 360 en met backwards compatibility ook voor de Xbox One.

bayonetta

De tweede game voor de Xbox 360 is Red Faction: armageddon. Deze game mag je gratis downloaden van 16 augustus t/m 3 september voor de Xbox 360 en ook deze is met backwards compatibility voor de Xbox One.

Red Faction: armageddon

Xbox One

  • Slime Rancher (1 t/m 31 augustus)
  • Trials Fusion (16 augustus t/m 15 september)

Xbox 360

  • Bayonetta (1 t/m 15 augustus)
  • Red Faction: armageddon (16 augustus t/m 3 september)

Wat vind je van de lineup van augustus? Welke ga jij downloaden? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek