Xbox Games with Gold juni 2017

Games with Gold

Hier toch nog even snel de komende Games with Gold voor juni 2017. Behalve een lijst met dikke titels is er deze maand ook nog een DLC pack te downloaden. En zoals heel vaak zijn beide Xbox 360 games ook weer op de Xbox One door middel van backwards compatibility.

Als eerste in de line-up zien we de game Speedrunners. Deze game is beschikbaar voor de Xbox One van 1 t/m 30 juni. Deze game is niks bijzonders met de volgende titels in de lijst erbij.

speedrunners

De tweede game beschikbaar voor de Xbox One is Watch_Dogs. Deze game mag je gratis downloaden van 16 juni t/m 15 juli. Ga lekker zelf als hacker aan de gang in deze open wereld. Maar wie kent hem nou niet.

watch dogs

En nu voor onze Xbox 360 gamers. We beginnen de maand met Assassin’s Creed III. Deze game mag je gratis downloaden van 1 t/m 15 juni voor de Xbox 360 en met backwards compatibility ook voor de Xbox One. Speel een assassin in het oude America en vecht mee in de burgeroorlog. Een titel die je moet gespeeld hebben.

Assassin's Creed 3

De tweede game voor de Xbox 360 is Dragon Age: Origins. Deze game mag je gratis downloaden van 1 t/m 15 juni voor de Xbox 360 en ook deze is met backwards compatibility voor de Xbox One. Dragon Age: Origins heette voorheen gewoon Dragon Age en is een mooie single player fantasy role-playing game die word gespeeld in third person. LET OP! In deze game kun je menig uren verloren in gaan en is hoogst verslavend.

Dragon Age Origins

Zoals ik al eerder had genoemd is er ook nog een bonus DLC gratis te downloaden. Dit is een multi-player content DLC Pack voor de game Phantom Dust. Deze DLC Pack bevatten Skills en Abilities om je te helpen in multi-player. Dit word gratis van 1 t/m 30 juni aangeboden voor Xbox One en Windows 10.

phantom dust

Xbox One

  • Speedrunners (1 t/m 30 juni)
  • Watch_Dogs (16 juni t/m 15 juli)
  • DLC Pack Phantom Dust (1 t/m 30 juni)

Xbox 360

  • Assassin’s Creed III (1 t/m 15 juni) Door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One.
  • Dragon Age: Origins (16 t/m 30 juni) Door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One.

Wat vind je van de lineup van juni? Welke ga je downloaden? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek