Xbox Games with Gold september 2017

Games with Gold

Door alle Gamescom gekte iets later dan normaal op onze site . Hier zijn dan de nieuwe Games with Gold voor de Xbox Gold abonnees. En ook nu zijn beide Xbox 360 games ook weer op de Xbox One te spelen door middel van backwards compatibility.

We mogen in september weer een paar mooie games toe voegen aan de games collectie.

Als eerste voor de Xbox One mogen we Forza Motorsport 5 downloaden. Deze game is beschikbaar voor de Xbox One en van 1 t/m 30 september gratis te downloaden.

forza 5

De tweede game die beschikbaar is voor de Xbox One is Oxenfree, een supernatural mystery graphic adventure. Deze game mag je gratis downloaden van 16 september t/m 15 oktober.

Oxenfree

En natuurlijk voor onze Xbox 360 gamers is er ook wat leuks. We beginnen de maand met Hydro Thunder: Hurricane. Deze game mag je gratis downloaden van 1 t/m 15 september voor de Xbox 360 en met backwards compatibility ook voor de Xbox One.

Hydro Thunder: Hurricane

De tweede game die je voor de Xbox 360 mag downloaden is Battlefield 3. Deze game mag je gratis downloaden van 16 t/m 30 september voor de Xbox 360 en ook deze is met backwards compatibility voor de Xbox One.

battlefield 3

 

Xbox One

  • Forza Motorsport 5 (1 t/m 30 september)
  • Oxenfree (16 september t/m 15 oktober)

Xbox 360

  • Hydro Thunder: Hurricane (1 t/m 15 september)
  • Battlefield 3 (16 t/m 30 september)

Wat vind je van de lineup van september? Welke ga jij downloaden? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek