Xbox Games with Gold april 2018

Games with Gold

De nieuwe Games with Gold voor de maand april zijn bekend gemaakt. En zoals we het kennen zijn beide Xbox 360 games op de Xbox One te spelen door middel van backwards compatibility.

Als eerste voor de Xbox One mogen we The Witness downloaden. Deze game is beschikbaar voor de Xbox One en van 1 t/m 30 april gratis te downloaden.

The Witness

De tweede game die beschikbaar is voor de Xbox One is Assassin’s Creed Syndicate. Deze game mag je gratis downloaden van 16 april t/m 15 mei.

Assassin's Creed Syndicate

En natuurlijk voor onze Xbox 360 gamers is er ook wat leuks. We beginnen de maand met Cars. Deze game mag je gratis downloaden van 1 t/m 15 april voor de Xbox 360 en met backwards compatibility ook voor de Xbox One.

cars

De tweede game die je voor de Xbox 360 mag downloaden is Dead Space 2. Deze game mag je gratis downloaden van 16 t/m 30 april voor de Xbox 360 en ook deze is met backwards compatibility voor de Xbox One.

DeadSpace 2

Xbox One

  • The Witness (1 t/m 30 april)
  • Assassin’s Creed Syndicate (16 april t/m 15 mei)

Xbox 360

  • Cars (1 t/m 15 april)
  • Dead Space 2 (16 t/m 30 april)

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een Gold abonnement. Wat vind jij van deze line-up? Welke games ga jij komende maand downloaden? Welke games zou jij graag in de lineup van mei willen zien? laat het ons hieronder weten. 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek