Xbox Games with Gold december 2016

games with gold

Microsoft heeft de Xbox Live Games with Gold voor december 2016 weer bekend gemaakt. Met al die Black Friday aanbiedingen zou je nog vergeten dat er gratis games te downloaden zijn. Ook komende maand zijn er weer games om blij van te worden.

Sleeping Dogs: Definitive Edition is de eerste game in de rij. Deze game is van 1 t/m 31 december gratis te downloaden voor de Xbox One. De Definitive Edition is een op vele punten verbeterde versie met alle DLC. Een dikke open world action adventure waar je als undercover agent het tegen de Triads in Hong Kong moet opnemen.

sleeping dogs

De tweede game voor de Xbox one is Outlast. Je kunt Outlast van 16 december t/m 15 januari gratis downloaden. Heb jij stalen zenuwen? Dan is Outlast de survival horror voor jou. Outlast speelt zich af in een Psychiatrisch ziekenhuis genaamd ”Mount Massive Asylum”. Bewapend met alleen een videocamera met nachtzichtfunctie zul je aan de vijanden in het spel moeten ontkomen. Je kan alleen wegrennen of in een kluis verstoppen of onder een bed. Terugvechten is geen mogelijkheid.

outlast

Voor de Xbox 360 kun je van 1 t/m 15 december de game Outland Gratis downloaden. Deze game is door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One. Outland is een leuke 2d platform game met online co-op.

outland

En als laatste een topper om het af te sluiten. Van 16 t/m 31 december mag je Burnout Paradise gratis downloaden. Weer een van mijn persoonlijke favorieten. Een dijk van een race game in een open wereld. Racen, crashen en takedowns, alles met ongekende snelheden. Een must voor elke race fanaat.

burnout

Xbox One

  • Sleeping Dogs: Definitive Edition (1 t/m 31 december)
  • Outlast (16 december t/m 15 januari)

Xbox 360

  • Outland. (1 t/m 15 december) Door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One.
  • Burnout Paradise. (16 t/m 31 december) Door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One.

Wat vind je van de lineup? Welke ga je downloaden? Laat het ons hieronder weten, jouw mening telt!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek