Xbox Games with Gold december 2017

Games with Gold

Ze zijn vandaag weer bekendgemaakt. Dit zijn de nieuwe Games with Gold voor de maand december. En ook nu zijn beide Xbox 360 games ook weer op de Xbox One te spelen door middel van backwards compatibility.

Als eerste voor de Xbox One mogen we Warhammer: The End times – Vermintide downloaden. Deze game is beschikbaar voor de Xbox One en van 1 t/m 31 december gratis te downloaden.

warhammer

De tweede game die beschikbaar is voor de Xbox One is Back to the future: 30th Anniversary Edition. Deze game mag je gratis downloaden van 16 december t/m 15 januari .

back to the future

En natuurlijk voor onze Xbox 360 gamers is er ook wat leuks. We beginnen de maand met Child of Eden. Deze game mag je gratis downloaden van 1 t/m 15 december voor de Xbox 360 en met backwards compatibility ook voor de Xbox One.

child of eden

De tweede game die je voor de Xbox 360 mag downloaden is Marlow Briggs and the Mask of Death. Deze game mag je gratis downloaden van 16 t/m 31 december voor de Xbox 360 en ook deze is met backwards compatibility voor de Xbox One.

Marlow Briggs and the Mask of Death

Xbox One

  • Warhammer: The End times – Vermintide (1 t/m 31 december)
  • Back to the future: 30th Anniversary Edition (16 december t/m 15 januari)

Xbox 360

  • Child of Eden (1 t/m 15 december)
  • Marlow Briggs and the Mask of Death (16 t/m 31 december)

Wat vind je van de lineup van december? Welke ga jij downloaden? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek