Xbox Games with Gold februari 2018

Games with Gold

Ze zijn vandaag weer bekendgemaakt. Dit zijn de nieuwe Games with Gold voor de maand februari. En ook nu zijn beide Xbox 360 games weer op de Xbox One te spelen door middel van backwards compatibility.

Als eerste voor de Xbox One mogen we Shadow Warrior downloaden. Deze game is beschikbaar voor de Xbox One en van 1 t/m 28 februari gratis te downloaden.

Shadow Warrior

De tweede game die beschikbaar is voor de Xbox One is Assassin’s Creed Chronicles: India. Deze game mag je gratis downloaden van 16 februari t/m 15 maart.

Assassin’s Creed Chronicles: India

En natuurlijk voor onze Xbox 360 gamers is er ook wat leuks. We beginnen de maand met Split Second. Deze game mag je gratis downloaden van 1 t/m 15 februari voor de Xbox 360 en met backwards compatibility ook voor de Xbox One.

split second

De tweede game die je voor de Xbox 360 mag downloaden is Crazy Taxi. Deze game mag je gratis downloaden van 16 t/m 28 februari voor de Xbox 360 en ook deze is met backwards compatibility voor de Xbox One.

crazy taxi

Xbox One

  • Shadow Warrior (1 t/m 28 februari)
  • Assassin’s Creed Chronicles: India (16 februari t/m 15 maart)

Xbox 360

  • Split Second (1 t/m 15 februari)
  • Crazy Taxi (16 t/m 28 februari)
  • Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een Gold abonnement. Wat vind jij van deze line-up? Welke games ga jij komende maand downloaden? Welke games zou jij graag in de lineup van maart willen zien? laat het ons hieronder weten. 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek