Xbox Games with Gold januari 2017

games with gold

Het is weer zover. Microsoft heeft de Xbox Live Games with Gold voor januari 2017 weer bekend gemaakt. Zoals gewoonlijk weer een paar goeie titels. Mocht je geen mooie games met kerst onder de boom vinden, dan heb je hier een paar leuke.

World of Van Helsing: Deathrap is de eerste titel voor de Xbox One. Deze game is van 1 t/m 31 januari gratis te downloaden. DeathTrap is een Action ARPG van de makers van the Incredible Adventures of Van Helsing.

deathtrap

Killer Instinct Season 2 is nog een Xbox One game die gratis te downloaden is van 16 januari t/m 15 februari. Ee dikke vechtgame en eens wat anders dan Mortal Kombat en Tekken.

killer instinct

Voor onze Xbox 360 gamers is er deze maand The Cave. The Cave zal gratis te downloaden zijn van 1 t/m 15 januari. Deze game is door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One. The Cave is een adventure game van Monkey Island en Maniac Mansion creator Ron Gilbert.

the cave

En als Laatste is er Rayman Origins voor Xbox 360 te downloaden van 15 t/m 31 januari. Deze game is door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One. Een van de leukste 2d Platform games die er zijn.

rayman origins

 

Xbox One

  • World of Van Helsing: Deathrap. (1 t/m 31 januari)
  • Killer Instinct Season 2. (16 januari t/m 15 februari)

Xbox 360

  • The Cave. (1 t/m 15 januari) Door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One.
  • Rayman Origins (16 t/m 31 januari) Door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One.

Wat vind je van de lineup? Welke ga je downloaden? Laat het ons hieronder weten, jouw mening telt!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek