Xbox Games with Gold januari 2018

Games with Gold

Ze zijn vandaag weer bekendgemaakt. Dit zijn de nieuwe Games with Gold voor de maand januari. En ook nu zijn beide Xbox 360 games ook weer op de Xbox One te spelen door middel van backwards compatibility.

Als eerste voor de Xbox One mogen we The Incredible Adventures of Van Helsing downloaden. Deze game is beschikbaar voor de Xbox One en van 1 t/m 31 januari gratis te downloaden.

The Incredible Adventures of Van Helsing

De tweede game die beschikbaar is voor de Xbox One is Zombi. Deze game mag je gratis downloaden van 16 januari t/m 15 februari .

zombi

En natuurlijk voor onze Xbox 360 gamers is er ook wat leuks. We beginnen de maand met Tomb Raider: Underworld. Deze game mag je gratis downloaden van 1 t/m 15 januari voor de Xbox 360 en met backwards compatibility ook voor de Xbox One.

Tomb Raider: Underworld

De tweede game die je voor de Xbox 360 mag downloaden is Army of Two. Deze game mag je gratis downloaden van 16 t/m 31 januari voor de Xbox 360 en ook deze is met backwards compatibility voor de Xbox One.

Army of Two

Xbox One

  • The Incredible Adventures of Van Helsing (1 t/m 31 januari)
  • Zombi (16 januari t/m 15 februari)

Xbox 360

  • Tomb Raider: Underworld (1 t/m 15 januari)
  • Army of Two (16 t/m 31 januari)

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een Gold abonnement. Wat vind jij van deze line-up? Welke games ga jij komende maand downloaden? Welke games zou jij graag in de lineup van februari willen zien? laat het ons hieronder weten. 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek