Xbox Games with Gold juli 2017

Games with Gold

Het is weer zover. De nieuwe Games with Gold voor de Xbox Gold abonnees zijn weer bekend gemaakt. En ook nu zijn beide Xbox 360 games ook weer op de Xbox One te spelen door middel van backwards compatibility.

Er word ontzettend veel geklaagd online door Xbox bezitters over de line-up van deze maand. Er zijn een heleboel gamers teleurgesteld over de games. Tsja Kane & Lynch 2 is wel een gouwe ouwe maar voor de rest snap ik het wel. Aan de andere kant kunnen ze niet elke maand alleen maar top games gratis weggeven. Als je het vergelijkt met de PlayStation games die elke maand gratis te downloaden zijn dan hebben de Xbox gamers niks te klagen. Bij PlayStation krijg je maar heel af en toe een top game en voor de rest meuk. Oordeel zelf, hieronder de line-up voor de komende maand.

Als eerste in de line-up zien we de game Grow Up. Deze game is beschikbaar voor de Xbox One en van 1 t/m 31 juli gratis te downloaden.

Grow Up

De tweede game beschikbaar voor de Xbox One is Runbow. Deze game mag je gratis downloaden van 16 juli t/m 15 augustus.

runbow

En nu voor onze Xbox 360 gamers. We beginnen de maand met Kane & Lynch 2 Dog Days. Deze game mag je gratis downloaden van 1 t/m 15 juli voor de Xbox 360 en met backwards compatibility ook voor de Xbox One.

kane & lynch 2

De tweede game voor de Xbox 360 is LEGO Pirates of the Caribbean. Deze game mag je gratis downloaden van 16 t/m 31 juli voor de Xbox 360 en ook deze is met backwards compatibility voor de Xbox One.

LEGO Pirates of the Caribbean

Xbox One

  • Grow Up (1 t/m 31 juli)
  • Runbow (16 juli t/m 15 augustus)

Xbox 360

  • Kane & Lynch 2 Dog Days (1 t/m 15 juli)
  • Lego Pirates of the Caribbean (16 t/m 31 juli)

Wat vind je van de lineup van juli? Welke ga je downloaden? Laat het ons hieronder weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek