Xbox Games with Gold juni 2018

Games with Gold

De nieuwe Games with Gold voor de maand juni zijn bekend. En zoals elke maand zijn beide Xbox 360 games op de Xbox One te spelen door middel van backwards compatibility.

Als eerste voor de Xbox One mogen we Assassins Creed Chronicles: Russia downloaden. Deze game is beschikbaar voor de Xbox One en van 1 t/m 30 juni gratis te downloaden.

Assassins Creed Chronicles: Russia

De tweede game die beschikbaar is voor de Xbox One is Smite. Deze game mag je gratis downloaden van 16 juni t/m 15 juli.

Smite

En natuurlijk voor onze Xbox 360 gamers is er ook wat leuks. We beginnen de maand met Sonic All Stars Racing Transformed. Deze game mag je gratis downloaden van 1 t/m 15 juni voor de Xbox 360 en met backwards compatibility ook voor de Xbox One.

Sonic All Stars Racing Transformed

De tweede game die je voor de Xbox 360 mag downloaden is Lego Indiana Jones 2. Deze game mag je gratis downloaden van 16 t/m 30 juni voor de Xbox 360 en ook deze is met backwards compatibility op de Xbox One te spelen.Lego Indiana Jones 2

Xbox One

  • Assassins Creed Chronicles: Russia (1 t/m 30 juni)
  • Smite (16 juni t/m 15 juli)

Xbox 360

  • Sonic All Stars Racing Transformed (1 t/m 15 juni)
  • Lego Indiana Jones 2 (16 t/m 30 juni)

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een Gold abonnement. Wat vind jij van deze line-up? Welke games ga jij komende maand downloaden? Welke games zou jij graag in de lineup van juli willen zien? laat het ons hieronder weten. 

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek