Xbox games with gold maart 2017

games with gold

Het is weer bijna zover. Microsoft heeft de gratis Xbox Games with Gold van maart 2017 bekendgemaakt. Ook nu weer een paar leuke games om je door het komende slechte weer te slepen.

Layers of Fear is de eerste game beschikbaar voor de Xbox One. Deze game kun je de hele maand van 1 t/m 31 maart downloaden. Layers of Fear is een first-person psychedelic horror game waar je een gestoorde schilder speelt geobsedeerd met het afmaken van zijn meesterwerk.

layers of fear

De tweede game beschikbaar voor de Xbox One is Evolve. Deze game mag je gratis downloaden van 16 maart t/m 15 april. Evolve is een game van de makers van Left 4 Dead. Deze game is een 4 vs 1 multiplayer shooter waar een player een groot monster speelt en de andere 4 zijn hunters.

evolve

Voor onze Xbox 360 gamers is er deze maand Borderlands 2. Deze game mag je van 1 t/m 15 maart gratis downloaden. Deze game is door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One. Borderlands 2 is een comic style sic-fi shooter met rpg elementen.

borderlands 2

En de laatste game in de lijst is Heavy Weapon. De game is beschikbaar van 16 t/m 31 maart. Ook deze game is door middel van backwards compatibility te spelen op de Xbox One. Heavy Weapon is een klassieke side-scrolling shoot ’em up. Een leuke game voor tussendoor maar haalt het niet bij de andere top titels.

heavy weapon

Xbox One

  • Layers of Fear. (1 t/m 31 maart)
  • Evolve. (16 maart t/m 15 april)

Xbox 360

  • Borderlands 2 (1 t/m 15 maart) Door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One.
  • Heavy Weapon (16 t/m 31 maart) Door middel van backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One.

Wat vind je van de lineup van maart? Welke ga je downloaden? Laat het ons hieronder weten, jouw mening telt!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek