Xbox Games with Gold maart 2018

Games with Gold

Ook al zijn ze een paar dagen bekend, dit zijn de nieuwe Games with Gold voor de maand maart. En ook nu weer zijn beide Xbox 360 games op de Xbox One te spelen door middel van backwards compatibility.

Als eerste voor de Xbox One mogen we Trials of the Blood Dragon downloaden. Deze game is beschikbaar voor de Xbox One en van 1 t/m 31 maart gratis te downloaden.

trials of the blood dragon

De tweede game die beschikbaar is voor de Xbox One is Superhot. Deze game mag je gratis downloaden van 16 maart t/m 15 april.

superhot

En natuurlijk voor onze Xbox 360 gamers is er ook wat leuks. We beginnen de maand met Brave. Deze game mag je gratis downloaden van 1 t/m 15 maart voor de Xbox 360 en met backwards compatibility ook voor de Xbox One.

brave

De tweede game die je voor de Xbox 360 mag downloaden is Quantum Conundrum. Deze game mag je gratis downloaden van 16 t/m 31 maart voor de Xbox 360 en ook deze is met backwards compatibility voor de Xbox One.

Quantum Conundrum

Xbox One

  • Trials of the Blood Dragon (1 t/m 31 maart)
  • Superhot (16 maart t/m 15 april)

Xbox 360

  • Brave (1 t/m 15 maart)
  • Quantum Conundrum (16 t/m 31 maart)

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een Gold abonnement. Wat vind jij van deze line-up? Welke games ga jij komende maand downloaden? Welke games zou jij graag in de lineup van april willen zien? laat het ons hieronder weten. 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek